برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بزودی خود فایل رو هم براتون میگذارم :cool:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بزودی خود فایل رو هم براتون میگذارم :cool:
Micron جان ما در انتظار فایل شما هستیم
سلام به دوستان
اين تو سايتهاي مختلف در مورد اين تاپيك شما خوندم ولي نديدم كه هيچ كدوم به يه نتيجه واقعي برسه كه تبديل بشه به يه الگوريتم همشون نيمه كاره رها شدن البته اينو آقا مبين بيشتر مي دونه چون يه همچين تاپيكي رو تو سايت برنامه نويس هم داده ولي اونجام به نتيجه نرسيدن
بگذريم
در مورد بوت شدن سيستم بعد از رايت شدن بايد بگم كه من قبلاً اين كار و كردم هر سي دي مثل هارد موقع رايت شدن يه شماره سريالي داره مي شه اونو چك كرد در صورت عدم مطابقت هر كاري كه بخواي مي توني انجام بدي البته موقع رايت يا بايد تمام حجم سي دي رو يه جا رايت كني ويا انتهاي اونو باز بزاري
زود قضاوت نکن دوست عزیز .بهتره به سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بخش برنامه نویسی یه سری بزنین و ببینین که اونجا این بحث به نتایج خوبی رسید
اگه ممکنه یکی یک کد رو کنه
من برنامه نويس نيستم . ولي اين به من اثبات شده هكر و كركر ها جلو تر از كساني هستند قفل رو طراحي ميكنند . باز نرم افزاري كه داراي قفل سخت افزاري باشه پروسه شكستن قفل بيشتر طول ميكشه
درسته و موافقم .. ولی نباید نشست به فکر اینکه میان کرک میکنن .. ما باید حداقل 99 % امنیت نرم افزارمون رو حفظ کنیم ..نقل قول:
درسته رفيق
ولي متاسفانه كركر ها با هم خوب همكاري ميكنند . ولي برنامه نويس ها كه قفل مينويسند نه چون فقط يك ذهن درگير بوده مغلوب چند ذهن ميشه